Bel ons: 011/45 12 03

 
 

Eric Neys: stukadoor, natuurlijk.

 

 

 

 

Natuurlijke producten voor úw gezondheid

Eric Neys wil alleen het beste. Voor u, maar ook voor zichzelf. Daarom werkt deze stukadoor het liefst met natuurlijke producten. Dat is beter voor zijn gezondheid – en die van u. Want Eric Neys bepleistert muren en plafonds ... waar ú een leven lang tussen woont. Als basis gebruikt Eric Neys daarom natuurgips van Cantillana. Die werkt hij af met een kalklaag.

 

Heeft uw huis vochtige ruimtes? Of kamers waar warmte en koude elkaar in een hoog tempo afwisselen? Dan raadt Eric Neys zand-, kalk- of leempleister aan. Oude, maar ook eigentijdse en natuurlijke materialen. Hun voordeel? Ze laten damp door. Zo reguleren ze vocht én warmte.

Haal ervaring en flexibiliteit in huis

Eric Neys leerde het vak van zijn vader. Pleisteren is bij de familie Neys een ambacht. Het bewijs? Eric werkt niet met machines, maar bepleistert alles met de hand. Zoals alleen een echte vakman dat kan.

 

Bovendien werkt Eric helemaal alleen. Hij hoeft alleen met zichzelf rekening te houden. Een flexibiliteit die ook úw agenda beter past.

Kleine én grote werkzaamheden

Karweitjes waarvoor grote firma’s de neus optrekken? Bel gerust Eric Neys. Want wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.

 

Toch is Eric Neys ook de geknipte man voor grotere werkzaamheden. Laat u een nieuwbouw zetten? Renoveert u heel het huis? Geen betere stukadoor dan de betrouwbare Eric Neys.

 

Zoekt u een steengoed stukadoor? Bel Eric Neys: 011 45 12 03.